WWW.MOL.TEKOOPHUIS.BE

VRAAGPRIJS: 2.150.000 €

woning te koop aanbieden zelf huis verkopen mol zoek huis te koop huis uit de hand te koop mol huis te koop particulier
HOME - HUIS TE KOOP MOL - BESCHRIJVING
Slaapkamers: 4 Bouwjaar: 2003 Bewoonbaar: 345 m²
EPC: 194 kWh/m2 Vrij: bij akte na betaling Opp. grond: 1500 m²

Prachtige villa in Mol met eigen aanlegsteiger aan watersportvijver Miramar. Deze luxueuze villa is gelegen aan de Miramar; een watersportvijver van maar liefst 85 hectaren.

De tijdloze villa is voorzien van alle comfort en is zo opgebouwd dat er constant contact is met de tuin en het water. Doorheen heel de woning liggen prachtige brede houten vloeren van maar liefst 5 centimeter dik.

Op het gelijkvloers vinden we de ruime leefkeuken die door de grote schuiframen rechtstreeks toegang biedt naar het terras en de tuin (Zuid georiënteerd). De gezellig leefruimte heeft tevens zicht op het water en is opgebouwd rond een gezellige open haard. De bureau-ruimte is ruim en geeft alle privacy. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een gastentoilet, wasruimte en 2 inpandige garages (45m²).

Op de eerste verdieping is de master bedroom uitgerust met een eigen dressing en een badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en lavabo. Het zicht op de waterpartij is adembenemend. De 2 ruime kinderkamers delen een grote badkamer met inloopdouche, bad, toilet en lavabo. De logeerkamer heeft zijn eigen ensuite badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo.

De ruime zolder (45m²) geeft nog een tal van opbergmogelijkheden.

De kelder (45m²) is voorzien van kabel-tv en kan dus dienst doen als extra wasruimte of fitnessgedeelte. De rest van de woning is voorzien van een kruipruimte.

Het boothuis (30m²) dat tevens dienst kan doen als praktijkruimte is voorzien van toilet, douche en een kleine kitchenette. Aansluitend is een gezellig terras met buiten openhaard.

De Zuid georiënteerde tuin is prachtig volgroeid en loopt elegant over naar de waterpartij. De privé aanlegsteiger is voorzien van een bootlift en maakt het geheel compleet.

Verder is deze woning in Mol voorzien van airco, alarmsysteem met camera’s, besproeingssysteem, ingemaakte kasten, vernieuwde verwarming-installatie, … Instap klaar!

Verkoop is inclusief de inventaris voor het watersport gedeelte (ski-boot, skies, tubes, jacuzzi, …)